Despre Companie

Fondată în 1998 compania de construcții Glorinal a devenit centru de activitate a unui colectiv de profesioniști.

Am fost printre primele companii, care a creat o structură oranizatorică bine pusă la punct. Am adunat ce a fost mai bun și am preluat experiența companiilor străine, toate cu un singur scop-să fim siguri, că putem face față cerințelor partenerilor noștri. Criteriile după care ne-am orientat în toți acești ani de activitate, a arătat că am găsit combinația optimă care ne-a ajutat să devenim ceea, ce suntem astăzi și anume: calitatea lucrărilor și serviciilor prestate clienților, operativitatea finalizării cu succes a proiectelor inițiate, respectarea obligațiunilor contractuale față de investori, ce ne-au permis să obținem respectul și renumele unei companii cu cel mai mare grad de încredere de pe piața autohtonă.

Avem un colectiv de specialiști buni, utilizăm tehnologii noi, utilaje și materiale performante și suntem în proces continu de modernizare, perfecționăm nivelul profesional al cadrelor, educăm tineri specialiști oferindu-le locuri sigure de muncă.

Avem o experiență bogată în executarea lucrărilor de construcție de diferit tip, iar palmaresul celor deja executate este impresionant.

Proiectăm și construim atît locuințe de elită, cît și apartamente accesibile tuturor clienților. Spectru larg de prețuri la locuințele noastre poate satisface necesitățile clienților cu diferit nivel al veniturilor.

Comlexele locative, comerciale și cele cu menire social-culturală, toate poartă amprenta tendinței noastre spre perfecționare continuă.

Am adus din plin constribuția noastră la schimbarea aspectului exterior al capitalei în unul modern și continuăm să îmbogățim tradițiile arhitecturale ale Chișinăului.